Blues Treat

BOEKEN

AGENDA

28-11-2020
Cafe zaal Royal
Mill

Omschrijving

Mix van moderne funky en soulful blues.

Al meer dan 25 jaar timmert Blues Treat aan de weg en is still going strong…………. Sterker nog, de band is beter dan ooit!
Door hun unieke mix van ”funky” en ”classic” blues verveelt de band nooit en heeft daarmee in de jaren een ijzersterke live-reputatie opgebouwd.

Spil van de band is Lianne de Kok die met haar stem en presentatie het publiek boeit, ontroert en niet te vergeten in de benen krijgt. Want dat laatste is één van de meest kenmerkende aspecten van deze band: de blues zo spelen dat je eigenlijk niet meer stil kan blijven zitten!

Lianne wordt ondersteund door Roel Reinders op basgitaar en Folkert Hildama op drums. Deze mannen leggen een groovend tapijt neer voor Winand Hesselink (leadgitaar), Paul van Alphen (mondharmonica, gitaar en zang) en Carlo Boelen (Hammondorgel en zang).

Het repertoire van Blues Treat is verfrissend en veelzijdig, met naast eigen nummers o.a. werk van Susan Tedeschi, Koko Taylor, Rod Piazza, The Red Devils en The Fabulous Thunderbirds.
Voor boekingen kunt u direct contact opnemen met BTM Livemusic Entertainment: Telefoon / WhatsApp 0619399308, e-mail boekingen@btmlivemusic.nl of boek ons online via de knop Boekingen.

Eigen details

Duur optreden Maximaal 3 sets á 45 Minuten
Geschikt voor Bruiloft, Bedrijfsfeest, Festival, (Muziek-)café

Genres

Comments