Burn Your Bridges

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

Zang: Rosy Pereira
Gitaar: Peter Daalmans
Toetsen: Kees van Steenbruggen
Bass: DJ van Steenbruggen
Drums: Bert van Steenbruggen
Wie zijn de bandleden van Burn your Bridges nu eigenlijk? Als frontvrouw niemand minder dan Rosy (Baby) Pereira. Een kleine dame met een groots geluid. Eigenlijk behoeft zij geen introductie, want ze trad al op toen vinyl nog gewoon in plaats van retro was.
Op gitaar hebben we Peter. Een stille genieter van Blues die echter als je hem de kans geeft, rustig een heerlijk gitaarsolo inzet en eindigt met de het publiek op de tafels.
In de band zitten verder 3 broers. DJ op bas, die zorgt voor de donkere noten. Men zei wel eens, de rum in de koffie. En inderdaad, zonder hem verdwijnt alle smaak en diepgang. Heerlijke basnoten waarvoor de basis werd gelegd op contrabas.
Op drums hebben we Bert. Hij geeft ByB dat rauwe randje, wat deze band anders maakt dan ieder andere bluesband. Hij giet waar het kan een rocksausje over het geheel en dat maakt eens zo smaakvol.
De derde broer is Kees op toetsen. Hij is terug naar de basis. Een lekkere gezond klinkende piano, een Rhodes geluid en waar nodig een smerig orgelgeluid. Verder zo weinig mogelijk toeters of bellen, maar vooral een bluenote.
Hoe lekker Burn your Bridges klinkt, moet je gewoon ervaren. Met je voet mee tikken op de beat, gillen bij een solo, het aangenaam verrast zijn bij het herkennen van een nummer als Lazy of dat gevoel dat je niet stil kan staan en je lichaam het ritme volgt.
Dát en nog veel meer is Burn your Bridges .... Blues & More!

Eigen details

Duur optreden Maximaal 3 sets á 45 minuten
Geschikt voor Bruiloft, Bedrijfsfeest, Festival, (Muziek-)café

Genres

Comments