Crimson Inc

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

Crimson Inc. Is een Haags-Utrechtse americanaband met wortels in de folk en country. Van opzwepende meestampers tot tranentrekkende country ballads, allemaal recht uit het hart. De band speelde eerder op Ramblin Roots Festival, opende voor Bob Wayne, en Parker Millsap in Paradiso.

In februari van dit jaar verscheen hun tweede EP ‘The day that we got lost’ Op de nieuwe EP staan vijf nummers. In eerdere bezetting bracht de band in 2015 het volledig album 'Hold Fast' uit. Voor Crimson Inc. werd verder hard geklapt door chillende papa's met één speciaal biertje te veel op tijdens het zonnige kinderfestival 'Bier & Appelsap' in het Vondelpark Openluchttheater. Maar ook de becowboylaarsde liefhebbers van Americana voordat het al zo genoemd werd, wisten de band te waarderen tijdens de Brugge Tripel Roots Tour, die de band bracht naar illustere muziekkroegen als Stiels in Haarlem en De Zwarte Ruiter in Den Haag.

Crimson Inc. is een naam om te onthouden. In de zomer van 2019 zullen ze op diverse grote en middelgrote festivals op het podium staan. De band bestaat uit Dikkie de Rooij, Jeroen de Jonge, Ronald de Jong,Jiri Schefferlie, Julius Geleijnse

Eigen details

Duur optreden Maximaal 3 sets á 45 minuten
Geschikt voor Bedrijfsfeest, Festival, (Muziek-)café

Video

Comments