The Carol Lyne Band

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

In de jaren 50 ontstaan uit rhythm-and-blues en country en sinds dien versplintert in ontelbare subgenres. Weinig genres zijn dan ook zo breed als de rock en elke generatie heeft zo zijn variant die precies past bij de tijd. Met een mix van nummers uit de gehele historie van dit geliefde genre brengt The Carol Lyne Band een feest der herkenning.
De Belgisch/Nederlandse band werd begin 2016 opgericht rond frontvrouw Carol Lyne, “The Wild Cat”. Deze van oorsprong country zangeres stond 15 jaar lang op vele podia door heel Belgie en ontwikkelde in deze periode ook haar passie voor rock. Met een uitgebreid, en vooral ook afwisselend, repertoire bespeeld de band hun publiek vol overgave en stond inmiddels op vele kleine maar ook zeker grote podia.
Stevige nummers en mooie ballads van toen en nu wisselen elkaar af waarbij subtiel de intensiteit wordt opgebouwd in een energieke show. Van de rock n roll van Elvis naar de country rock van CCR, en van de metal van Deep Purple naar de poprock van John Mayer. Een avond avond met The Carol Lyne Band is een reis door vele stijlen van de rock waar je niet bij stil kan blijven staan.
The Carol Lyne band zijn:
Carol Lyne - Vocals, Keys, Harmonica & gitaar
Arno Snepvangers - Drums & backing vocals
Jurgen de Poorter - Gitaar
Jelle Schrijver - Basgitaar & backing vocals

Eigen details

Duur optreden 4 uur
Geschikt voor Bruiloft, Bedrijfsfeest, Festival, (Muziek-)café

Video

Comments