Rogier Dulac

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

Van1998 tot 2016 draaide dj Rogier van der Meer onder de naam dj Phase. Als Phase draaide hij hard, techtrance en hardstyle vanaf vinyl. In de loop van de jaren veranderde de stijl in groovy house en meer commerciële muziek.
In 2008 ontmoette hij producer Gert van het Woud. Samen produceerde Rogier en Gert onder de naam Dulac & Dubois. Dit project resulteerde in twee succesvolle releases op het Armada label van Armin van Buuren. Vele optredens volgde in Nederland en Dubai.
In 2010 gingen Gert en Rogier ieder hun eigen weg. Intussen was Rogier muziek aan het produceren voor Miss Autumn Leaves, de leadzangeres van La Gazz uit België. Samen traden en treden Miss Autumn Leaves en Rogier Dulac regelmatig op in de Belgische scene. Zowel in Disco’s, restaurants en op bruiloften. Een set begint dan veelal met soul en jazzcovers en eindigt met zelf geproduceerde danceknallers.

Op zaterdagen draaide Rogier Dulac onder de naam Phase in de discotheek Zinniz in Oud Beijerland, nabij Rotterdam. De club stond voorheen bekend om zijn hardere stijlen. Hoewel de dj's voornamelijk top40 en clubhits draaiden, kon het er in het verloop van de nacht stevig aan toe gaan.

Vandaag de dag draait deze dj alles wat dansbaar is, van mainstream top40 hits tot diepe ondergrondse grooves en discothekenvoer. Ook een setje 70,80,90 en 2000 is geen probleem.
Andere stijlen kan altijd in overleg.

Bij Amstel 54 en Bar café Louis Davids Amsterdam is Rogier Dulac inmiddels een graag geziene gast voor een set funky deephouse of een allround allnighter.

Bent u op zoek naar een ervaren, betaalbare en betrouwbare dj, dan bent u hier aan het goede adres. 

Rogier Dulac heeft eventueel een eigen dj set van Pioneer en een geluidsset tot 50 personen. Dit is geschikt voor de gemiddelde bar of terras.

Eigen details

Duur optreden 2-6 uur
Geschikt voor Bruiloft, Bedrijfsfeest, Festival, (Muziek-)café

Genres

Comments