Timeless Favorites

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

Romano Mirando is een zanger en entertainer pur sang. Hij draait al heel ruim 40 jaar mee in de entertainment industrie. Als artiest stijgt hij boven de massa uit en dat is niet zo vreemd met een achternaam als Mirando. Van zijn zeer muzikale familie ( koninklijk onderscheiden Tata Mirando zigeuner orkest) kreeg hij zijn talent en zijn passie. Roma weet als geen ander hoe hij een ijzersterk muzikaal optreden neerzet en bovendien weet hij hoe hij het publiek op de dansvloer krijgt. Maar dat is nog niet alles, zijn verschijning mag er ook zijn. Want naast zijn muziek is een goede uitstraling voor Romano net zo belangrijk.

Het repertoire van Romano is zeer breed. Hij zingt net zo gemakkelijk de prachtige nummers van legende Sinatra, als een lekkere swingend up tempo rock and roll nummer.

 Getuigen zijn muzikale inzet, als lead zanger van de band The Rock Off Ages al ruim 20 jaar. De vele televisie optredens die volgden, maar voor het Nederlandse levenslied draait Romano Mirando , zijn handen ook niet om .

Buiten zijn buitengewoon krachtige stem, heeft Romano een bijzondere gave, hij speelt de viool regelmatig tijdens een optreden, om de bezoekers te verrassen met prachtige zigeunerklanken. Hij is en blijft toch een Mirando…….En naast een geweldige zanger en muzikant staat een krachtige vrouw La Sonrisa. Deze prachtige muzikale dame trekt ook net zo makkelijk haar prachtige gipsy kleding aan om naast hem op authentieke wijze de passievolle zigeunerdans neer te zetten. Dit maakt het optreden van Timeless Favorits uniek in zijn soort.

In 2014 bracht hij zijn Nederlandstalige single uit “KOM BIJ ME TERUG”.

Samen met La Sonrisa in de backing Vocals namen ze een gevoelige mooie clip op het water op, wat een enorm succes teweeg heeft gebracht! Het Tv programma Bloed, Zweet & Tranen volgde kort daar op en heeft hij het Nederlands publiek in vervoering gebracht. Daarmee heeft Romano bewezen wat een prachtige warme stem en voorkomen hij heeft.

Deze Mirando-telg , is dus niet zo maar iemand die even een liedje zingt maar met zijn charismatische zigeuner persoonlijkheid  iedereen weet te ontroeren en vervoeren.  Romano weet het publiek voor zich te winnen door zijn passie voor de muziek samen met zijn “LA SONRISA“!!!

 

La Sonrisa, geboren en getogen in Den Haag, muziek en dans is haar passie en leven.

En dat is helemaal niet gek, want haar ouders maakte in de jaren 60 tot en met eind jaren 70 furore met hun Rock and Roll coverband van de shadows “The Fying Rockets” en daarnaast ook met het mandoline orkest “Amati”. Het orkest waar La Sonrisa op zeer jonge leeftijd haar eerste optredens deed als danseres!! Het is dus La Sonrisa met de paplepel ingoten en kon het niet uitblijven dat ook zij haar plekje in de muziek en dans wereld zou veroveren!!

Haar levendige, emotionele, passievolle manier van dansen bleef niet onopgemerkt. Al vanaf haar 4e levensjaar stond zij al op de aller grootste podia. Haar muzikale hart ligt bij zang en dans en ze heeft haar sporen dubbel en dwars verdient.

Zij deed het conservatorium in het Spaanse Alicante, de passie voor de flamenco dans was enorm. Zij heeft hier ook al menig hart sneller doen slaan en nog steeds brengt ze mensen in vervoering met haar dans. Als je naar La Sonrisa kijkt tijdens haar dansen voel je de passie en gaan je heupen ongemerkt mee in de muziek.

De liefde voor muziek uit zich ook in haar warme zangstem, Rock and Roll tot Nederlands talig, Reggae tot liefdesballads niets is haar teveel, een echt podiumbeest. Een enorme diversiteit aan muziekstromen die La Sonrisa laat horen en zo weet ze het publiek te raken!! Zij is een zeer innemende humoristische prachtige persoonlijkheid en inmiddels ook een bekende Hagenees die ieders hart verwarmd. Haar charmante verschijning en haar gevoel voor show is bij velen al bekend, elk optreden wordt een feestje…

Romano Mirando en La Sonrisa hebben zich samen verbonden in hun vurige passie voor de muziek en elkaar. Dat zal een ieder ervaren zodra deze 2 mensen het podium bestormen. Een unieke combinatie van viool, dans en zang die U niet snel zal vergeten!!!!!

Eigen details

Duur optreden Op aanvraag

Video

Comments