Ronn van Etten

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

Een alleskunner op muzikaal gebied. Een ander woord hebben wij er niet voor. Ronn zit in meerdere bands en duo’s. De zanger/gitarist is een rasartiest en een topmuzikant in hart en nieren.

In 1995 kwam zijn eerste Nederlandstalige CD Stil en Verwonderd’. De inspiratie voor de nummers haalde Ronn uit de komst van zijn twee dochters, nog voor de geboorte en uit hun eerste levensjaren. Na twee cover-CD’s op : Love & Jazz Songs to remember Vol. 1 en het album Tribute to Elvis. In 2015 komt Ronn met eigen werk CD's: 2CD All sorts... one guy , DVD-album GETEKEND, blues(isch) album Shades of Blue's . In 2017 het album Een Leven Lang Liedjes  en recentelijk zijn 2CD album WAVES. Zijn repertoire is zeer veelzijdig en hij beheerst vele genres, zowel Engelstalig als Nederlandstalig.

Pop, Blues, Rock, Jazz, Reggae, Country, noem maar op. Ook Nederlandse talige hits brengt Ronn moeiteloos en met veel plezier ten gehore. Een optreden voor Ronn, ook als solo artiest, staat garant voor een muzikaal feestje.

Zijn optredens kunnen variëren van kleinkunst met eigen Nederlandstalig werk van zijn eigen albums, crooner materiaal of een dwarsdoorsnede van internationaal repertoire van 50's tot 00's

Eigen details

Duur optreden Maximaal 3 sets á 45 minuten

Comments