Durango

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

De Haagse rock 'n roll Punkband Durango is terug van weggeweest! Durango wordt begin jaren 90 opgericht door Bertie (Bas/Lead Vocals), Adje (Gitaar/Vocals) en Stevy (Drums) en speelt rock 'n roll, korte snelle harde songs. De band verovert stad en land met strakke en energieke optredens en bouwt al snel een gedegen live-reputatie op. Samen met Flesh Merchants, ook uit Den Haag, wordt er uitgebreid getoerd en het absolute hoogtepunt is het optreden als support act voor de legendarische UK Subs.Na wat interne perikelen wordt besloten er een punt achter te zetten in 1994.

Nu, ruim 22 jaar later, is Durango in een nieuwe bezetting weer terug met originele bassist Bertje, gitaristen Marky, Arno en drummer Eddie in de gelederen. Deze doorstart werd gevierd met een legendarisch optreden, Durango was namelijk de support act voor niemand minder dan CJ Ramone, bassist van de legendarische band The Ramones op 9 augustus 2016 bij Podium Duycker in Hoofddorp voor een exclusieve kleine clubshow voor slechts 200 fans.

In de zomer van 2017 stond Durango op nog 2 fantastische festivals, "Kaderock" en "Zeehelden festival". Dat was te gek en er kwamen een hoop oude en nieuwe fans op af! Momenteel is Durango hard bezig met nieuw materiaal om in het najaar van 2018 nog een album uit te brengen.

Eigen details

Duur optreden Maximaal 3 sets รก 45 minuten

Video

Genres

Comments