Instant Karaoke Show

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

Heb je er ooit van gedroomd om de zanger van een pop/rockband te zijn? Met de Instant Karaoke Show komt die droom uit! Wij zijn jouw kans om op te treden met een echte live band. Kies je favoriete liedje, stap op het podium en durf te shinen!  Zangtalent is mooi meegenomen maar zeker niet noodzakelijk. Het gaat vooral om het plezier en om de kick voor even de ster van de show te zijn.

Jouw band voor een moment

Als jouw begeleidingsband zorgen wij ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Onze muzikanten spelen de sterren van de hemel en spelen mee met wat jij zingt*. We hebben een professionele zangeres die je helpt waar dat nodig is. En onze MC kondigt je aan als een ware popster. En jij? Jij hoeft alleen maar te genieten. En te zingen natuurlijk.  

*) Bij een karaokemachine moet jij het liedje volgen: de muziek gaat door, wat jij ook doet. Onze band volgt jou. Als je een regel extra zingt is dat dus geen enkel probleem!  INHUREN / BOEKEN De Instant Karaoke Show inhuren voor je bruiloft of bedrijfsfeest? Alleen doen als je wilt dat je gasten iets bijzonders meemaken.

INHUREN / BOEKEN

De Instant Karaoke Show inhuren voor je bruiloft of bedrijfsfeest? Alleen doen als je wilt dat je gasten iets bijzonders meemaken. Bied jouw publiek de artiest die ze allemaal kennen: zichzelf. Wat is er nou leuker dan je collega’s of je vrienden te zien optreden? Ons concept garandeert een zaal die actief betrokken is bij het optreden. Het is misschien nog wel het makkelijkst als volgt uit te leggen: Als op een feest een coverband speelt, zijn de eerste meters voor het podium leeg. Als de Instant Karaoke Show speelt, staan de gasten pal voor het podium. Logisch ook: er treden allemaal bekenden op!  

De opzet van het optreden bepalen we samen. Wil je dat wij een set zelf spelen en de rest als karaoke? Of alleen karaoke? We praten er graag eens met je over.  

Bel / WhatsApp onze boeker: 0619399308 of mail naar boekingen@btmlivemusic.nl • Of boek ons direct online middels de knop Boekingen rechtsboven. 

CREW De Instant Karaoke Show bestaat uit:  Rob Boshuijzen – drummer Noud Maas – bassist Martin Hendriks – gitarist Johan Schippers – gitarist Coby van Oorschot – zangeres Berry van den Bos – MC

 

Eigen details

Geschikt voor Bruiloft, Bedrijfsfeest, Festival, (Muziek-)café

Comments