THE MORLOCKS

BOEKEN

AGENDA

Nog geen agenda items

Omschrijving

En toen werd BTM Livemusic gevraagd om de boekingen te verzorgen van de Nederlandse tour voor niemand minder dan The Morlocks. The Morlocks zijn een levende, slapende en ademende belichaming van de garagepunk die ze hebben geperfectioneerd en lang hebben uitgevoerd.

Afkomstig uit Los Angeles zijn The Morlocks op de belangrijkste plekken in de wereldberoemde muziekscene van de stad geweest. Door break-ups, onderbrekingen, personele veranderingen, steden en verschuivingen zijn The Morlocks voortdurend sterker geworden in wat ze het beste kunnen. De legendarische band waarvan hun nummers wereldwijd gebruikt zijn in films, tvprogramma’s en serieus bestaan vandaag de dag uit frontman, zanger en Morlocks vanaf het eerste uur Leighton Koizum,  Rob Louwers - drums (Fuzztones, Q-65, Link Wray) Oliver Pilsner -Bass (Fuzztones, Cheeks, Montesas, Magnificent Brotherhood) Bernadette - Guitar (Sonny Vincent, Humpers) en Marcello Salis (Gravedigger V, Hangee V). 

Dit jaar nog toerde de band door China, Italië, Frankrijk, Engeland en Duitsland. In 2019 staat Nederland op het programma. 

Eigen details

Duur optreden Maximaal 2 sets á 45 minuten

Video

Genres

Comments